2022/2023 Sezonu Burdur 1.Amatör Ligi Fikstürü Belli Oldu. İşte ilk hafta maçları ve fikstür...
Burdur'da futbolseverlerin yakından takip ettiği 1. Amatör Küme’de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi.
Burdur Merkezde Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'de yapılan kura çekimlerinin ardından 2022 - 2023 sezonu ilk yarı fikstürü belli oldu.
Lig 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olup, ligin ilk yarısı olan 9 haftalık fikstür yayınlandı.
Yapılan kura çekimine göre Burdur 1. Amatör Küme'de ilk hafta maçları şu şekilde sıralandı:
" Burdur Belediye Spor - Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ,
Burdur Gençlik Spor - Esnaf Spor,
Tefenni Belediye Spor - Burdur Spor,
Zafer Gençlik Spor - Karamanlı Spor,
Hacılar Gençlik Spor - Gölhisar Spor"

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)