Burdur Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kent merkezinde düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yolların geçici olarak araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Açıklamaya göre, 1 Mayıs 2026 Cuma günü saat 11.00’de Çatalpınar mevkiinden başlayacak kortej yürüyüşü öncesinde, saat 10.00 itibarıyla İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Çatalpınar’dan Köprübaşı istikametine kadar olan güzergâh ile Cumhuriyet Meydanı’na uzanan bağlantı yolları ulaşıma kapatılacak. Yürüyüş süresince Gazi Caddesi ve bu caddeye bağlanan tüm ara sokaklarda da trafik akışı durdurulacak.
Programın devam ettiği saatler boyunca Cumhuriyet Caddesi 2. Noter Kavşağı, Kışla Caddesi–Şehit Özpolat Caddesi Kavşağı, Atatürk Caddesi Öğretmenevi Kavşağı, Gazi İlköğretim Okulu Kavşağı ile İstasyon Kavşağı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na çıkan tüm yollar da araç geçişine kapalı olacak. Valilik ayrıca, kapatılacak güzergâhlarda park temizliği yapılacağını belirterek vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için araçlarını bu bölgelere park etmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)