Cumhuriyet Meydanı, her yıl 11 Şubat’ta kutlanan 112 Günü münasebetiyle düzenlenen özel programa ev sahipliği yaptı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan; Vali Yardımcısı V. Yusuf Emre Yiğit, Hukuk Müşaviri Ramazan Yiğit ve kurum müdürleriyle birlikte alandaki yerini aldı. Kurulan stantları tek tek inceleyen Bilgihan, acil çağrı hizmetlerinin hız ve koordinasyon kapasitesine dair yetkililerden teknik sunum aldı.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Sayın Valimiz Tülay Baydar Bilgihan, Vali Yardımcısı V. Yusuf Emre Yiğit, Hukuk Müşavirimiz Ramazan Yiğit ve kurum yöneticilerinin katılımlarıyla, her yıl 11 Şubat’ta kutlanan 112 Günü münasebetiyle ilimiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa katıldı.
Program kapsamında ilgili kurumlar tarafından kurulan stantları ziyaret eden Sayın Valimiz; 112 Acil Çağrı Sisteminin etkin, hızlı ve koordineli hizmet sunumuna yönelik yürütülen çalışmalar ile faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Sayın Valimiz, 112 Acil Çağrı Hattının hayati önem taşıdığını vurgulayarak; çağrıların doğru ve amacına uygun yapılmasının ekiplerin en kısa sürede olay yerine ulaşmasında kritik rol oynadığını belirtti. İlimizde 2025 yılında 261 bin 932 çağrının karşılandığını ifade eden Sayın Valimiz, 112 çatısı altındaki tüm birimlerde özveriyle görev yapan personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. " ifadelerine yer verildi.








Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)