Burdur Belediyesi, geleneksel 30 Ağustos Futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarını yenilenen 75. Yıl Parkı'nda düzenlemeye başladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği bu turnuvaların final maçları ise 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.
Burdur Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen 30 Ağustos Futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları, bu yıl da yenilenen 75. Yıl Parkı'nda başladı. Spor ve rekabetin bir araya geldiği bu turnuvalar, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.
Turnuvaların heyecanla beklenen final maçları 30 Ağustos tarihinde oynanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu taçlandıran bu turnuvalar, hem sporun hem de dayanışmanın önemini vurguluyor. Yenilenen parkta gerçekleştirilen bu etkinlikle ilçe halkı, spor yapmanın ve bir araya gelmenin keyfini yaşama fırsatı buluyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)