Burdur / Burdur

BURDUR’DA CUMHUR İTTİFAKININ MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Ak Parti İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinde yarışacak AK Parti Burdur Belediye Meclis Üyelerini düzenlenen basın toplantısıyla birlikte tanıttı

BURDUR’DA CUMHUR İTTİFAKININ MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Ak Parti İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinde yarışacak AK Parti Burdur Belediye Meclis Üyelerini düzenlenen basın toplantısıyla birlikte tanıttı.

Öğretmenevi Salonunda gerçekleşen 25 Belediye Meclisi Üyesi Adayı tanıtım programına Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkan Vekili Abdurrahman Arıkan, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ak Partili Deniz Kurt ile Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Burdur Belediye Başkanı Adayı Deniz Kurt, adaylığının açıklanmasından bu yana desteğini esirgemeyen parti teşkilatına ve Cumhur İttifak ortağı MHP’ye teşekkür etti. Kurt, “Cumhur İttifakı ile inşallah 1 Nisan sabahı Burdur’un hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için elbirliği ile hep beraber birlik içinde çalışacağız” dedi.

Deniz Kurt’un konuşmasının ardından kürsüde yer alan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi belediye meclis üyeliğinin önemini vurguladı ve “Meclis üyeliği görevi çok kıymetli. Mecliste önemli olan gerçekten uyumlu ve güçlü bir meclis ve güçlü bir belediye başkanı. İnşallah güçlü bir Belediye Başkanı seçerken, Cumhur ittifakı ile Burdur’umuz için güzel kararlar alacak güçlü bir Belediye meclisi olması gerekiyor” dedi.

Düzenlenen toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Abdurrahman Arıkan da kürsüde konuşmada bulundu. Burdur’da Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı olduklarını belirten MHP’li Arıkan, “31 Mart akşamı Allah’ın izniyle Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız” dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’da yaptıkları konuşmada Cumhur İttifakı’nın öneminin altını çizdi. Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtım programında konuşan Milletvekili Bayram Özçelik ”31 Martta televizyonlar seçim sonucunu vermeye başladığında arzu ediyoruz ki Cumhur ittifakı Burdur’da kazandı sözünü duymak istiyoruz” dedi. Kürsüde konuşan Milletvekili Yasin Uğur da geçmiş dönemlerde belediye meclisi üyeliği yaptığını, maddi çıkar gözetmeden yapılan gurur verici bir görev olduğunu ifade etti. Cumhur ittifakının da önemini vurgulayan Yasin Uğur, liderlerin ifade ettiği gibi 31 Mart seçimlerinin Türkiye için bir beka meselesi olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Belediye Meclis Üyesi Adaylarının isimleri okunarak öz geçmişleriyle birlikte tanıtıldı. Adaylar daha sonra toplu fotoğraf çekildiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65. yaş kutlaması Burdur’da partililer tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü için hazırlanan pastanın kesimiyle düzenlenen Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantı son buldu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör: Sandığa Gidin, Demokrasiye Sahip Çıkın!
Bölgesel

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör: Sandığa Gidin, Demokrasiye Sahip Çıkın!

Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, il genelindeki 800 bin 548 seçmene ‘Sandığa gidin’ çağrısında bulundu. Başkan Güngör, “Tüm Denizlili hemşerilerimden mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. 31 Mart seçiminin Denizli’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Elazığ'da: Şeker Fabrikalarına Yatırım Sözü - Haberler
İş Dünyası

Tarım ve Orman Bakanı Elazığ'da: Şeker Fabrikalarına Yatırım Sözü - Haberler

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 'Sektör Paydaşları' toplantısına katıldı. Yumaklı, şeker fabrikalarının üretimini artırmak için yatırım yapacaklarını söyledi.

Isparta AK Parti İl Başkanı değişti
Bölgesel

Isparta AK Parti İl Başkanı değişti

AK Parti Isparta İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er atandı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor
Etkinlik

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor

Burdur'lu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, bir dizi ziyaretler için 19 Ekim 2023 Perşembe günü Burdur’a geliyor.

AK Parti İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı
Yerel Yönetim

AK Parti İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı işte detaylar..

Ümit Alagöz ve Nasuh Özyurt'tan Levent Tokmaker'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Bölgesel

Ümit Alagöz ve Nasuh Özyurt'tan Levent Tokmaker'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve Belediye Başkan Vekili Nasuh Özyurt, İl Genel Meclis Başkanı Levent Tokmaker'ı makamında ziyaret etti.