Burdur'da temizlik işleri yapan bir firma, depremzedeler için hazırlanan evleri gönüllü olarak temizliyor.
Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen büyük depremlerin ardından evleri yıkılan depremzedelere ülkenin dört bir yanından yardımlar gönderilmeye başladı. Burdur’da da depremzedelerin konaklayacağı apartlar ve evler hazırlanmaya başladı.
Burdur’da temizlik işleri yapan bir firma, gönüllü çalışanlarıyla birlikte depremzedeler için hazırlanan evleri ücretsiz olarak temizlemeye başladı. Depremzedeler için "Çorbada tuzumuz olsun" diyerek temizlik işlerinde yardım etmeye çalışan firması çalışanları, gelecek misafirler için hijyenik bir ortam hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.
Yaptıkları gönüllü hizmet ile ilgili olarak açıklama yapan temizlik firması sahibi Meltem Yıldız, "Depremzedelere elimizden gelen bütün imkanları sağlamak için buradayız. Apartını, evini açan bütün Burdur halkının apartlarını, evlerini depremzedeler için daha temiz bir zemin hazırlayabilmek adına personelim ve ben bu işe gönül vererek temizliyoruz. Onların daha temiz, daha ferah bir yerde kalabilmesi için mücadele ediyoruz. Bu yaraları hep birlikte, birlik beraberlik içinde sarabileceğimizi düşünüyoruz. İyiliğin büyüğü küçüğü olmaz. İyilik iyiliktir. Küçücük de olsa mutlaka bir katkımız olması gerektiğini düşünüyorum. Herkesin bu çorbada tuzu bulunup, elini vicdanına koyup bir şeyler yapmasını temenni ediyorum" dedi.
Yıldız, depremzedeler için toplamda 8 evi temiz hale getirdiklerini sözlerine ekledi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)