Burdur Valiliği, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı güvenlik önlemleri aldığını duyurdu. Emniyet ve jandarma ekipleri bayram boyunca sahada olacak.
Ramazan Bayramı yaklaşırken Burdur Valiliği, şehir genelinde alınan güvenlik tedbirlerini açıkladı. Hem şehir merkezi hem de kırsalda güvenlik en üst düzeyde olacak. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, toplamda binlerce personel ve yüzlerce ekiple görev başında olacak.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmesi için her türlü önlem alınmıştır” denildi.
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde;
185 yaya devriye,
379 ekip aracı,
Toplam 1472 personel, bayram boyunca görevlendirildi.
Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla;
432 trafik ekibi,
Toplam 1056 personel, yolların her köşesinde denetim yapacak.
Yoğunluğun artması beklenen kavşak ve otogar çevresinde denetimlerin artırılacağı bildirildi.
İl Jandarma Komutanlığı da geniş çaplı bir hazırlık yaptı.
484 asayiş timi,
171 trafik timi,
Toplam 1954 asayiş, 397 trafik personeli ile 15 hava aracı, özellikle kırsal bölgelerde görev alacak.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)