Afet ve Acil durumlar kapsamında Burdur’da , Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirildi.
Afet ve Acil durumlar kapsamında Burdur’da , Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirildi. Kültür Merkezi önünde geniş bir alanda gerçekleştirilen tatbikat çevrede gören vatandaşları endişelendirdi. Bir anda itfaiyeyi, özel kıyafetli sağlık ekipleri ve çok sayıda polisi alanda görenler ilk önce korksa da gerçek sonra anlaşıldı.
Olası bir kimyasal maddeye maruz kalınması durumunda, karşılaşılabilecek riskleri ortaya çıkarmak, olay karşısında alternatif çözümler bulmak ve oluşabilecek aksaklıkları engellemek amacıyla gerçekleştirilen tatbikat Burdur İl Sağlık Müdürlüğü ve İl AFAD Müdürlüğü önülüğünde gerçekleştirildi.
AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, Burdur Belediyesi İtfaiyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen saha tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.
bomba15
AFAD İl Müdürlüğü, Diyanet Vakfı Burdur Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunda tatbikat yaptı.
Burdur'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Hollanda'nın Rotterdam şehrinde düzenlenen 33. EIAE'ye katıldı. İşte detaylar...
Burdur'da, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen IPARD II 13. Başvuru Çağrısı'nın ilk başvurusu yapıldı.
Burdur Gölhisar'da yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale, görevine yeni başlamasının ardından siyasi parti temsilcileri ve iş insanı tarafından ziyaret edildi.
Yorumlar (0)