Burdur’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardım çalışmaları devam ediyor. Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ın talimatları doğrultusunda yürütülen “Sosyal Market Projesi” ile sosyal yardım alan ailelerin giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarının karşılanmasına destek sağlanıyor.
Burdur Valiliği Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen proje kapsamında, hayırsever mağazalar tarafından bağışlanan çeşitli kıyafet ve ayakkabılar ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturuluyor.
Bağışlanan ürünler, Burdur Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet binasında bulunan Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç durumuna göre ailelere ulaştırılıyor.
Hayırseverler ile İhtiyaç Sahipleri Arasında Dayanışma Köprüsü
Burdur Valiliği öncülüğünde sürdürülen projeyle ayni yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlara adil, yerinde ve doğru şekilde ulaştırılması amaçlanıyor.
Sosyal Market aynı zamanda hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında bir dayanışma köprüsü oluşturuyor. Projeyle kentteki yardımlaşma ve dayanışma duygusunun daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.
Giyim ve ayakkabı desteğine ihtiyaç duyan vatandaşların da Sosyal Market imkanlarından faydalanmak için Burdur Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurabileceği bildirildi.
Başvurular, vatandaşların ihtiyaç
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)