Burdur

Burdur'da kadın kılığına girip bakın neler yapmış! Ekipler yakaladı

Burdur'da sosyal medyada "kadın kılığına girip okul çıkışı çocukları dikizliyormuş" şeklinde yapılan paylaşımlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, H.Ç. isimli şahsı yakaladı.

Burdur'da kadın kılığına girip bakın neler yapmış! Ekipler yakaladı

Burdur’da bir şahsın sokaklarda kadın kılığına girip gezdiği şeklindeki sosyal medya paylaşımları üzerine polis harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şahıs, psikolojik rahatsızlığı olduğu tespit edilerek hastaneye sevk edildi.

Burdur’da sosyal medya platformlarında "kadın kılığına girip okul çıkışı çocukların yanına gidip çocukları dikizliyormuş, dikkat edelim" şeklinde yapılan paylaşımlar üzerine Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda şahsın H.Ç. olduğu tespit edilerek, gözaltına alındı. Emniyette psikolojik rahatsızlığı olduğu anlaşılan H.Ç., İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde 20 Nisan'da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek, burada tedavi altına alındı.

H.Ç. isimli şahsın geçtiğimiz yıl ramazan ayında bir camiye kadın kılığında girerek teravih namazını kadınların arasında kıldığı, kadınlardan birinin durumu fark edip H.Ç.’yi polis ekiplerine şikayet ettiği öğrenildi.

Burdur'da kadın kılığına girip bakın neler yapmış! Ekipler yakaladıBurdur'da kadın kılığına girip bakın neler yapmış! Ekipler yakaladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    KIZDIM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Avukat Fethi Öksüz: - "Burada bir eziyet, bir işkence var"
3. Sayfa

Avukat Fethi Öksüz: - "Burada bir eziyet, bir işkence var"

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu.

Kadın girişimcilere  iletişim konulu eğitim
Bölgesel

Kadın girişimcilere iletişim konulu eğitim

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet odaklı projeleri kapsamında kadın girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik bir etkinlik düzenledi.

 Kadın çalışanlar için  sağlık taraması gerçekleştirdi
Bölgesel

Kadın çalışanlar için sağlık taraması gerçekleştirdi

Düzce Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından fabrikalarda kadın çalışanlara kanserin risk faktörleri anlatıldı sağlık taraması yapıldı.

 Ayvalık’ta GMKA kadınları desteklemeye devam ediyor
Bölgesel

Ayvalık’ta GMKA kadınları desteklemeye devam ediyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) bölgesindeki kadın girişimcileri destekleyerek yerel düzeyde üretkenliği artırıyor aynı zamanda kadın istihdamına da katkıda bulunuyor. GMKA’nın Kırsal Ekonominin Desteklenmesi Programı ile destek olduğu “Geçmişten Geleceğe Pamuk ve Yünün Mekikle Dansı” projesinde kadınlar yeni tezgâhlar ile kurulan atölyede dokuma üretim kapasitesini artırdı.

Antalya'da şüpheli ölüm yabancı uyruklu kadın ölü bulundu
3. Sayfa

Antalya'da şüpheli ölüm yabancı uyruklu kadın ölü bulundu

Antalya’nın Alanya ilçesinde Finlandiya uyruklu yaşlı kadın konakladığı otelde ölü bulundu.

Burdur'da Yatalak Anne Evde Ölü Bulundu
Bölgesel

Burdur'da Yatalak Anne Evde Ölü Bulundu

Burdur'da şizofreni hastası oğluyla birlikte yaşayan ve 5 yıldır yatalak olan 91 yaşındaki Adliye Uluçay, evde ölü bulundu. Detaylar haberimizde...