Burdur işe giderken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç itfaiye erinin kullandığı otomobilin mısır tarlasına uçması sonucu itfaiye eri olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, sabah saatlerinde Burdur-Antalya karayolu İnsuyu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muharrem Çelen(24) idaresindeki 15 SH 353 plakalı otomobil İnsuyu kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak mısır tarlasına uçarak ağaca çarpıp takla attı. Kaza esnasında otomobilden fırlayan Muharrem Çelen ağır yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Muharrem Çelen’in hayatını kaybettiği belirlenirken jandarma ve polisleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Muharrem Çelen’in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Muharrem Çelen’in Burdur Belediyesi’nde itfaiye eri olarak çalıştığı ve Kayaaltı köyünden işe gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Genç itfaiye erinin mesai arkadaşları ve akrabaları morg önünde gözyaşlarına hakim olamadı.
Öte yandan, genç itfaiye erinin 2 hafta sonra askere gideceği bunun için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)