Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!

Burdur'da Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Maküspor ve Didim Belediyespor futbolcuları, maçın bitiş düdüğüyle birlikte birbirine girdi. Gerginliğe polis ekipleri müdahale etti.

Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!

Burdur’da Didim Belediyespor ile karşılaşan Maküspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Önceki maçta Didim’de yaşanan gerginlik Burdur’daki maça da yansıdı. Maçın bitiş düdüğüyle futbolcular ve yöneticiler birbirine girdi.

Bölgesel Amatör Lig karşılaşmaları çerçevesinde Maküspor evinde Didim Belediye Saygın Yapı Spor ile karşı karşıya geldi. Gazi Atatürk Stadı’nda gerçekleşen müsabakadan Didim Belediye Saygın Yapı Spor ilk yarıda Emrecan Yıldızhan ile bulduğu golle 1-0 galip ayrıldı.

28 Ekim 2023 tarihinde Didim’de oynan maçın ardından iki takım arasında yaşanan gerginlik Burdur’daki maça da yansıdı. 90 dakika boyunca sert geçen maçta 9 sarı kart ve 1 kırmızı kart çıktı.

Maçın bitiş düdüğüyle gerginliğin daha da arttığı maçta Maküspor oyuncuları ve yöneticileri ile Didim Belediye Saygın Yapı Spor oyuncuları arasında kavga çıktı. Saha kenarında hazır bekleyen polis ekiplerinin müdahale ettiği kavga kısa sürede ayırılarak iki takım oyuncuları soyunma odasına gönderildi.

Maküspor taraftarları maç boyu Didimspor oyuncularına tepki gösterirken çıkan kavgayı gören bazı taraftarlar sahaya atlamaya çalıştı.

Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!Burdur'da Maç Sonu Gerginlik! Maküspor ve Didim Belediyespor Futbolcuları Kavga Çıkardı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kenan Aşkan: ''Çorum FK'nin Hedefi Net Bir Şekilde Ortaya Çıkmıştır''
Spor

Kenan Aşkan: ''Çorum FK'nin Hedefi Net Bir Şekilde Ortaya Çıkmıştır''

Çorum FK Yardımcı Antrenörü Kenan Aşkan, Ankara Keçiörengücü maçının ardından, "Çorum Futbol Kulübü'nün hedefi net bir şekilde ortaya çıkmıştır" dedi.

 Bursaspor ile Kırklarelispor maçı tamamlandı İşte maç sonucu
Spor

Bursaspor ile Kırklarelispor maçı tamamlandı İşte maç sonucu

TFF 2. Lig Beyaz Grup 32. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı Kırklarelispor'a 2-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası: Manisa FK: 3 - GMG Kastamonuspor: 0 olarak sonuçlandı
Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Manisa FK: 3 - GMG Kastamonuspor: 0 olarak sonuçlandı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Manisa FK evinde karşılaştığı GMG Kastamonuspor’u 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

TFF 3. Lig: Orduspor 1967: 3 - 23 Elazığ FK: 1 maç sonucu
Spor

TFF 3. Lig: Orduspor 1967: 3 - 23 Elazığ FK: 1 maç sonucu

TFF 3. Lig 4. Grup’un 11. haftasında Orduspor 1967, konuk ettiği 23 Elazığ FK’yı 3-1 mağlup etti.

Cildinizi Gerginleştiren ve Kolajen Depolarını Dolduran Doğal Kaynak
Yaşam

Cildinizi Gerginleştiren ve Kolajen Depolarını Dolduran Doğal Kaynak

Yaşlanma belirtileriyle savaşmak için kolajen takviyesi mi arıyorsunuz? Doğadaki en güçlü kolajen kaynaklarından biri olan propolisi keşfedin! Propolis, cildinizin ihtiyacı olan kolajeni sağlayarak kırışıklıkları azaltır, hücre yenilenmesini destekler ve cildinize gençlik aşılar.

Afyonkarahisar'da  CHP kongresinde gerginliğe dayanamadı milletvekili bayıldı
Bölgesel

Afyonkarahisar'da CHP kongresinde gerginliğe dayanamadı milletvekili bayıldı

Gerginlik yaşanan CHP kongresinde milletvekili bayıldı