Burdur

Burdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştu

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında çocuklara yönelik bir uçurtma şenliği düzenledi.

Burdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştu

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik uçurtma şenliği düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Çocuk Dostu Polis mantığı çerçevesinde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Mutlu Geleceğe El ele” projesi çerçevesinde uçurtma şenliğinde polisler çocuklarla uçurtma uçurdu. Burdur Polis Evi Göl Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte farklı okullardan gelen 100 civarı öğrenci polislerle birlikte uçurtma uçurup farklı oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’da çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak eğlencelerine ortak oldu.

Etkinlik sonunda konuşan Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, “Bugün burada Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüzün ÇOGEP projeleri çerçevesinde yürüttüğü bir faaliyet için buradayız. Yaklaşık 6 aydır süregelen faaliyetler bütünümüz var. Okul öğrencilerimizden 12-15 yaş arası öğrencilerimizden birtakım sosyal, ekonomik açıdan yoksulluk içerisinde olan öğrencilerimizin hayata daha iyi hazırlanmaları için, eğitime daha iyi adapte edebilmek için sorun ve problemlerini biz büyükleri ile birlikte aşabilmeleri için ÇOGEP projeleri yürütüyoruz. Bu proje çerçevesinde yaklaşık 100 tane okul çocuğumuza değişik aktiviteler ile farklı dönemlerde değişik faaliyetler, değişik kurslar ve sportif faaliyetler ile ve nihayetinde bugün burada da uçurtma şenliği düzenliyoruz. Başta Sayın Burdur Valisi Türker Öksüz ve paydaş kuruluşlar ve müdürleri ile çocuklarımızın bu sevincine ortak olduk. Bu faaliyetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Devletimizin imkanlarını çocuklarımızı ve milletimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

Burdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştuBurdur'da polisler ve minikler uçurtma şenliğinde buluştu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hem Dövdüler, Hem Kayda Aldılar! Yakalandılar
3. Sayfa

Hem Dövdüler, Hem Kayda Aldılar! Yakalandılar

Isparta’da bir grup gencin bir kişiye yumrukla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sonrası harekete geçen emniyet ekipleri saldırgan 4 genci yakaladı.

Yıldız Tilbe Polis Aracına Çarptı, Ceza Aldı
3. Sayfa

Yıldız Tilbe Polis Aracına Çarptı, Ceza Aldı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı.

Şanlıurfa’da  15 bin 956 kişiye  üst araması
3. Sayfa

Şanlıurfa’da 15 bin 956 kişiye üst araması

Şanlıurfa’da polisler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 15 bin 956 kişinin üst aramasını yapan ekipler, 12 aranan şahsı yakalayarak 4 tabanca ve bir miktar narkotik madde ele geçirdi.

Samsun'da Polis Memuru Mehmet Selçuk Aydın'ın Son Yolculuğu
Yaşam

Samsun'da Polis Memuru Mehmet Selçuk Aydın'ın Son Yolculuğu

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Selçuk Aydın (53), memleketi Samsun’da son yolcuğuna uğurlandı.

Mersin'de dolandırıcılar polisten kaçamadılar
Bölgesel

Mersin'de dolandırıcılar polisten kaçamadılar

Mersin polisi sahte bungalov ev kiralama ilanlarıyla dolandırıcılık yapan 3 şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakaladı.

Polis Uygulama Noktasında Kaçak Sigara Ele Geçirildi
3. Sayfa

Polis Uygulama Noktasında Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Siirt’in Baykan ilçesinde polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 490 paket farklı markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.