Burdur

Burdur'da Sağlık Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor!

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, ilçelerdeki sağlık yatırımlarında son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Altınyayla 112 istasyonunun kaba inşaatı tamamlanmak üzere, Çavdır ilçe entegre hastanesinin yer teslimi yapıldı.

Burdur'da Sağlık Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Burdur Sağlık Yatırımlarında Son Sürat.

Hafta başında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret eden AK Parti heyeti, bugünde kamuoyunu ilçelerdeki sağlık bakanlığı yatırımları konusundaki gelişmelerden ötürü de bilgilendirme yaptı.

Bilgilendirmede Altınyayla 112 istasyonun kaba inşaatının bitmek üzere olduğu, Çavdır ilçe entegre hastanesininde yer tesliminin yapıldığı 2025 yılının sonunda teslim alınacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “AK Parti hükümeti olarak sağlık alanında yatırımlarımıza devam ediyoruz. Eksik olduğumuz hususlarda çalışmalarımız devam ediyor. Burdurumuzu sağlık alanında geliştirmek en başlıca görevimiz. Altınyayla 112 merkezi inşaatı hızla devam ediyor, Çavdır entegre ilçe hastanemizin yer teslimi bugün yapıldı 2025 yılı sonunda bir aksilik olmazsa teslim alacağız.Bu yatırımların ilimiz bünyesindeki ilçelerimize kazandırılmasında büyük emekleri olan, bizlere varlığı ve dik duruşuyla güç veren liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Sağlık Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a, Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, İl Sağlık Müdürümüz Murat Erk ve personeline teşekkür ederiz.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.