Burdur’da sabah saatlerinde bir işyerinde çıkan alacak verecek tartışmasında silahlar çekilmiş, olayda 2 kişi yaralanmıştı. Tartışmada silahla yaralanarak hastaneye kaldırılan Şehmuz Bakış hayatını kaybetti.
İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde Osman Ç., Şehmuz Bakış ve Şerafettin A. arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.
Tartışmada Osman Ç. silahı ile işyerine gelen Şehmuz Bakış ve Şerafettin A.’ya ateş etti. Osman Ç. polis tarafından gözaltına alınırken yaralılar Şehmuz Bakış. Ve Şerafettin A. olay yerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ciddi olan 33 yaşındaki Şehmuz Bakış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili emniyet güçleri hastane çevresinde geniş çapta önlemler alırken, konu hakkında soruşturma başlatıldı.
bomba15
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)