Burdur

Burdur'da Tarihi Kız Meslek Lisesinde Restorasyon, Başkan Mengi Yerinde İnceledi

Burdur'da tarihi Kız Meslek Lisesinde restorasyon başladı.

Burdur'da Tarihi Kız Meslek Lisesinde Restorasyon, Başkan Mengi Yerinde İnceledi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Tarihi Kız Meslek Lisesinini RESTORASYONUNA Başlandığını duyurdu.

Restorasyon hakkında açıklamada bulunan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi şu ifadelere yer verdi;

Değerli Burdur Kamuoyu;

Haftasonu AK Parti teşkilatımız ile beraber Tarihi Kız Meslek Lisemizin Yeni başlayan Güçlendirme ve Restorasyon işini yerinde inceleyerek, işlemlerin başladığını kamuoyuna duyurmak istedik. 

Burdur Merkez İstasyon caddesinde bulunan, 1940’lı yılllarda yapılan eski Kız Meslek Lisemizin Restorasyon ve güçlendirme ihalesi 25 Mart 2022 tarihinde KDV dahil yaklaşık 16 milyon Türk Lirası bedelle yapıldı. İhaleyi alan yüklenici firma ile 12 Nisan 2022 tarihinde sözleşme yapılarak çalışmalara hemen başlandı ve 03 Mart 2023 gününe kadar bitirilmesi planlanmaktadır.

Okulumuz 2.700 m2 arsa üzerinde bulunmakta olup, yaklaşık 2.200 m2 kapalı alanı bulunmakta.Okulumuzun bütün mekanları titizlikle güçlendirilip, Restore edilerek şehrimizin güzel caddesi olan istasyon caddesinde 2023 yılında hizmet verecektir. İnşaatımızın kontröllüğünü İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına Burdur İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. AK Parti Teşkilatları olarak şantiyemizi özel idare yetkililerimizle yerinde inceleme fırsatımız oldu. Ödül alan Restorasyon projesi ile Restorasyon çalışmalarımızın tamamlanmasıyla idari ofisler, restoran ve kafeterya bölümü , 16 adet süit oda ve konferans salonuyla hizmete sunulacaktır. Yüklenici firmamız da bir an önce Restorasyonu bitirerek bu güzel binamızı şehrimize kazandırmak istiyor.

Bu güzel Restorasyon işlemini şehrimize kazandıran başta sayın Vekilimiz Bayram Özçelik olmak üzere, sayın Valimiz Ali Arslantaş’a ve özel idare müdürlerimiz ile ekiplerine çok teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın öncülüğünde Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şehrimiz Burdur’a en güzel yatırımları AK Parti olarak kazandırmaya devam ediyoruz.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.