Burdur

Burdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısı yapıldı.

Burdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı "Trafik Tedbirleri Toplantısı" ve "Genel Emniyete ve Asayişe İlişkin Tedbirler Toplantısı" düzenlendi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri Genelgesi kapsamındaki düzenlenen her iki toplantı İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Trafik Tedbirleri Toplantısı ve Genel Emniyete ve Asayişe İlişkin Tedbirler Toplantısı'nda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili genel sunum yapıldı.
Toplantılarda emniyet ve asayişin temini, muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin planlanması yapıldı. Yapılması gereken konuların ele alınmasının ardından katılımcılar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Arslantaş toplantının sonunda yaptığı konuşmada, "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de asayişe mukayyit herhangi bir olayın olmadığı, aldığımız tedbirlerin karşılığını görerek geçireceğimiz bir dönem olmasını temenni ediyorum. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Toplantıya başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Vali Yardımcısı V. ve Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Kaymakamlar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı V. J. Alb. Engin Hatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve okul servisi temsilcileri katıldı.

Burdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısıBurdur'da trafik denetimleri ile genel emniyete ve asayişe ilişkin tedbirler toplantısı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bakanlıktan seçim genelgesi; Üst düzey önlem alınacak
Yaşam

Bakanlıktan seçim genelgesi; Üst düzey önlem alınacak

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde 61 maddelik 'seçim tedbirleri' genelgesi gönderildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan ikinci yarıyıl genelgesi
Bölgesel

İçişleri Bakanlığı'ndan ikinci yarıyıl genelgesi

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri” ile ilgili genelge gönderildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yılbaşı genelgesi
Bölgesel

İçişleri Bakanlığı'ndan yılbaşı genelgesi

İçişleri Bakanlığı'nın yılbaşı tedbirleri kapsamında 30 Aralık’ta başlayacak denetimler 1 Ocak 2023'te sona erecek, 3 gün boyunca 81 bin 219 ekip, 490 bin 435 personel görev yapacak…

İçişleri'nden yeni Korona Genelgesi! 81 ilde yasaklandı!
Sağlık

İçişleri'nden yeni Korona Genelgesi! 81 ilde yasaklandı!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ Koronavirüs Tedbirleri” konulu ek genelge gönderdi.

BURDUR VALİSİ SAYIN ALİ ARSLANTAŞ İMZALI BURDUR VALİLİĞİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ YAYINLANDI
Bölgesel

BURDUR VALİSİ SAYIN ALİ ARSLANTAŞ İMZALI BURDUR VALİLİĞİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ YAYINLANDI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Burdur İlinde kamu hizmetlerinin kaliteli, süratli, etkili ve verimli bir şekilde sunulması için, Kamu kurum ve kuruluşları ile bu kurumların yöneticileri ve personelinin İlimizde yürütülen hizmetler sırasında uygulayacakları yöntemler ve uymaları gereken esasları içeren Çalışma Usul ve Esasları genelgesi yayınladı.

Ticari taksiler için genelge yayınlandı!
Yerel Yönetim

Ticari taksiler için genelge yayınlandı!

Ticari taksiler için genelge yayınlandı! İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul, Ankara, İzmir'de çalışan ticari taksiler için yeni bir genelge yayınlandı! Bu gece saat 00.01'den itibaren ticari taksilerin trafiğe çıkışları sınırlandırılacak.