Burdur'un Çine Köyünde yaşanan trafik kazasında süt vermek için yola çıkan kadına otomobil çarptı. Kadın hayatını kaybetti.
Kaza, 2 Şubat Pazar günü saat 20:00 sıralarında Burdur'un Çine Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süt vermek için yola çıkan Ümmü Ceylan, karşı şeride geçmeye çalıştığı sırada Taşkapı Köyü istikametine seyir halinde olan otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ceylan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)