Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, yapımı hızla devam eden Burdur yeni Devlet Hastanesi inşaatının altyapı çalışmaları kapsamında paydaş kurumlarla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Burdur için önemli olan bu sağlık yatırımının en kısa sürede hizmete alınması için, ilgili kurumlar olarak devam eden tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Vali Arslantaş, İlimiz ve bölge halkına hizmet edecek yeni hastanenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren ve Orman İşletme Müdürü Sefa Karataş ve ilgili teknik personel katıldı.
Burdur İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören, ihalesi tamamlanan 300 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi hakkında son kararın beklendiğini açıkladı.
Burdur'da Yeni devlet hastanesinde anjiografi hizmetinin de verileceğini açıklayan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, yeni hastane inşaatının yüzde 92’sinin tamamlandığını ifade etti.
Yapımı tamamlanmak üzere olan Burdur Devlet Hastanesi için doktorlar ve personelde heyecan arttı.
Burdur Devlet Hastanesi'nde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Mehmet Karcı hasta kabulüne başladı.
Burdur’da yapılan, Türkiye’nin ilk göl manzaralı hastanesi özelliğine sahip olan Yeni Burdur Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ı tamamlandı. Hastane, Cumhuriyetin 100. yılında hizmet vermeye başlayacak.
Burdur Devlet Hastanesi'nde 2022 yılda verilen hizmetlerin istatistikleri açıklandı.