Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Trafik Zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarında denetim ve kontrollerine devam ediyor. Havaların iyice ısındığı şu günlerde, vatandaşların toplu taşıma araçlarında sıkıntı yaşamaması, rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk gerçekleştirmeleri için Trafik Zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Trafik Zabıta ekipleri, Namık Kemal Caddesi Migros market yanı otobüs durağında, İsmet İnönü bulvarı üzerinde bulunan diğer otobüs durakları başta olmak üzere birçok noktada uyguladığı denetimlerde, toplu taşıma araçlarında özellikle klimaların çalışıp çalışmadığı, kılık-kıyafet yönetmeliğine uygunluk ve en önemlisi hareket halinde iken araç kapılarının kapalı tutulması konusunda ikazlarda bulundu. Trafik Zabıta ekipleri tarafından, yolcu güvenliğini tehlikeye düşürecek hareketler ve hız konusunda da sürücüler uyarılırken, sabit noktaların yanı sıra ekip araçlarıyla devriye şeklinde kentin en işlek caddelerinde toplu taşıma araçları takip edildi. Yapılan denetimlerde Burdur kent merkezinde faaliyet yürüten Belediye’ye ait toplu taşıma araçları da dahil olmak üzere, uyarı ve yönetmeliklere uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)