Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri Hakkâri Yüksekova Adaklı Köyü Kütüphanesine 20 koli kırtasiye malzemesi gönderdi.
Öğrenciler “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Burdur esnafı, Burdur Belediyesi ve Gençlik Merkezi’nden temin ettikleri kitap ve kırtasiye malzemelerini Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine gönderdi. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü son sınıf öğrencilerinden Bayram Kendirli, Yüksekova Adaklı Köyü’nde bulunan bir ilköğretim okulunda kitaplığın olmadığını bunun üzerine hemen harekete geçtiklerini ve kitap-kırtasiye kampanyası başlattıklarını belirtti. 4 Kasım’da yapılan KPSS sınavında kullanılan kalem setlerini topladıklarının altını çizen Kendirli, “2 ay boyunca Burdur esnafları, belediye ve kendi arkadaşlarımızın katkıları ile 20 koli kitap topladık” dedi. “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersinin temel amacının öğrencilerde sosyal bir bilinç uyandırma, toplumsal olaylara ve sorunlara farkındalık kazandırma olduğunu söyleyen MAKÜ Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Çakır da, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri öğrenciler tarafından paketlenerek PTT Kargo aracılığıyla Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Adaklı Köyü’ne gönderildi.
Kanal 15
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)