Burdur

BURDUR’DAN TÜRKİYE’YE PROJE HAZIRLIĞI

22.08.2019 perşembe günü Burdur valisi Hasan Şıldak ile bir araya gelen Milletvekili Bayram Özçelik, Tagem Genel Müdürü Özkan KAYACAN, Ankara Üniversitesinden Karamanlı’lı Prof Dr Gültekin YILDIZ, Kemer Belediye Başkanı İsmail ÖZAY, Tarım İl Müdürü Oktay Darcan, Tarım Bakanlığından Kemer’li Ali İhsan Başer, Ankara Burdur’lular Derneği Başkanı Dudu AKTÜRK, Burdur’da uygulanmaya başlanabilecek ve Türkiye’ye yayılabilecek bir proje hakkında Vali ile görüştüler.

BURDUR’DAN TÜRKİYE’YE PROJE HAZIRLIĞI

22.08.2019 perşembe günü Burdur valisi Hasan Şıldak ile bir araya gelen Milletvekili Bayram Özçelik, Tagem Genel Müdürü Özkan KAYACAN, Ankara Üniversitesinden Karamanlı’lı  Prof Dr Gültekin YILDIZ, Kemer Belediye Başkanı İsmail ÖZAY, Tarım İl Müdürü Oktay Darcan, Tarım Bakanlığından Kemer’li Ali İhsan Başer, Ankara Burdur’lular Derneği Başkanı Dudu AKTÜRK, Burdur’da uygulanmaya başlanabilecek ve Türkiye’ye yayılabilecek bir proje hakkında Vali ile görüştüler.

Projenin ne ile ilgili olduğu hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, gizli tutulduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Burdur ilini, Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtmada büyük rolü olacak olan bu proje hakkında yetkililer açıklama yapmadı.

Karamanlı Belediye Başkanı Selimoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ‘bir proje’ diye söz ettiği paylaşım ise şu şekilde;

”BURDUR’DAN TÜRKİYE’YE PROJE HAZIRLIĞI”

Milletvekilimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK, TAGEM Genel Müdürü Tefennili Hemşerimiz Sayın Özkan KAYACAN, Ankara Üniversitesinden Karamanlı’lı Hemşerimiz Prof Dr Sayın Gültekin YILDIZ, Kemer Belediye Başkanı Sayın İsmail ÖZAY, Tarım İl Müdürü Sayın Oktay DARCAN, Tarım Bakanlığından Kemer’li Sayın Ali İhsan BAŞER, Ankara Burdur’lular Derneği Başkanı Dudu AKTÜRK İle birlikte Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK’ı ziyaret ederek Burdur’da Uygulamaya başlanabilecek ve Türkiye’ye yayılması planlanan bir proje hakkında istişarelerde bulunduk.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da il koordinasyon kurulu toplantısı
Yerel Yönetim

Burdur'da il koordinasyon kurulu toplantısı

2022 Yılı 4. Dönemi kapsayan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.

BUTSO'da KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı
İş Dünyası

BUTSO'da KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı

KOSGEB'in İmalat Sanayisi sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ'lere verdiği destekler BUTSO'da düzenlenen toplantı ile anlatıldı.

KOSGEB’den İşletmelere Proje Çağrısı
İş Dünyası

KOSGEB’den İşletmelere Proje Çağrısı

KOSGEB Burdur İl Müdürü Davut Tolga Uğur, işletmelere proje çağrısında bulunarak, detayları aktardı.

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü
Bölgesel

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü

Korkutelili Başpehlivanlar Okan Acar ve Ali İhsan Batmaz yuvaya döndü. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Pazar günü yapılacak Kumluca Güreşlerinde her iki başpehlivanın da Korkuteli Belediyesi adına güreşeceklerini ifade etti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Bölgesel

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.