Burdur İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Burdur İl Emniyet Müdürü Sn. Ahmet Kurt'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca; İlçemizin huzur ve asayişinin sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Personeline de teşekkür ederek görevlerinde başarılar dilerim. " ifadelerini kullandı.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Duran, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Öğdem, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Kurt ve Muhammet Cadıl hazır bulundu.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)