Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen ve Yardımcısı Yüksel Güzel, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına giderek Gazeteci Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığınca depremden etkilenen çocuklarla ilgili "Evlat edinenle evlatlık arasında evlenme engeli yoktur... Evlat edinilen çocuğun mirasçı olma hakkı söz konusu değildir" şeklinde verilen fetva sonrası Gazeteci Fatih Altaylı twitter hesabından tepki göstermişti.
Altaylı tweetinde "Yahu siz gerçekten sapıksınız anladık da diyanet gibi bir kurumda ne işiniz var. Sapıklar. Gidin porno sektörüne girin. Atatürk ün millete doğru düzgün din bilgisi verilsin diye kurduğu kurumu sapık muhayyileniz ile kirletmeyin." ifadelerini kullandı.
Gazeteci Fatih Altaylı'nın attığı tweet sonrası İl Müftüsü Enver Türkmen ve Yardımcısı Yüksel Güzel, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundular.
Suç duyurusunda; Gazeteci Fatih Altaylı’nın, Diyanet İşleri Başkanlığına ve devlet kuruluşlarına karşı algı ve dezenformasyon yaptığı gerekçe gösterildi. Dilekçede ayrıca, Fatih Altaylı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve personeline karşı aşağılayıcı, hakaret içerikli ifadeleriyle halkı tahrik edici, nefrete ve ayrımcılığa sürükleyecek şekilde paylaşımda bulunmasının toplum nezdinde ve sosyal medyada büyük tepkiye yol açtığı ve halk arasında infiale sebep olduğunu iddia edildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Şeref Şahin
2 yıl önce / 27.02.2023Fatih Altaylı yı şikayet edeceğinize yapılan yanlışları düzeltme yolunu seçselerdi keske
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla