Burdur iş dünyası, önemli bir kayıp yaşadı. Hastel Kadayıf Fabrikası'nın sahibi ve Burdur'un tanınmış iş insanlarından Fevzi Oktay, Antalya'da tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Fevzi Oktay, Burdur'da iş dünyasında saygı duyulan ve sevilen bir isimdi. Hastel Kadayıf Fabrikası'nın sahibi olarak, yıllardır Burdur ekonomisine katkı sağlamış ve birçok kişiye istihdam imkanı sunmuştu.
Fevzi Oktay'ın cenazesi, yarın öğle namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek. Ailesi, dostları ve iş dünyasından birçok kişinin katılması beklenen cenaze töreni ile Fevzi Oktay son yolculuğuna uğurlanacak.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Yüksel kuzucu
1 yıl önce / 06.08.2024Mekanı cennet olsun.Allah rahmet etsin.Ailesinin başı saģolsun.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla