Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Kahramanmaraş'ta deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen deprem sonrasında bölgeye giden Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, akşam saatlerinde herkesi mutlu eden bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdiler.
Arama kurtarma çalışmalarına destek veren Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, 5 yaşındaki Kumsal'ı enkaz altından çıkararak, onca üzüntünün yaşandığı anlarda yüzleri gülümsettiler. 5 yaşındaki Kumsal, 17 saat sonra enkaz altından kurtarıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kurtarma operasyonu sonrasında yaptığı açıklamada, " İtfaiye Müdürümüz ile şimdi görüştüm, 5 yaşındaki Sultan’ı uzunca bir uğraştan sonra kurtardıklarını ağlayarak müjdeledi.
Enkaz altında birçok yurttaşımız daha kurtulmayı bekliyor inşallah zamanında ulaşabiliriz..." ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)