İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Faruk Erkan, Burdur'un Bucak ilçesi İYİ Parti İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.
2023 genel seçimlerinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinin ardından aday adaylık başvurusunu yapan Burdur Milletvekili Aday Adayı Faruk Erkan, ziyaretlere hızlı başladı.
Bucak İlçe Teşkilatında Başkan Mehmet Küley ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Faruk Erkan yaptığı açıklamada, " Bucak ilçe başkanımız Mehmet Küley ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ettik. Tüm katılımcılara teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)