Isparta

Burdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulundu

AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulunan Burdur SGK İl Müdürü Bayram Balban, 'Yeni Türkiye Yüzyılında hizmet nöbetini devralmaya talibim' dedi.

Burdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulundu

Burdur SGK Müdürü Bayram BalbanTBMM 28. Dönem genel seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti. 9 yıldır Burdur’da SGK Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Bayram Balban bugün Ak Parti Isparta İl Başkanlığı binasında saat 12:00 resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Balban’ın yaptığı basın açıklamasında dostları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Balban yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

Öncelikle dün Şanlıurfa’da meydana gelen sel ve Kahramanmaraşlı merkezli depremlerde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralarına acil şifalar geride kalanlara cenabı Allah’tan sabır niyaz ediyorum.
Kahramanmaraştan Hatay’a Adıyaman’dan Diyarbakır’a Kilis’ten Malatya’ya Şanlıurfa’dan Adana’ya Osmaniye’den Gaziantep ‘e tüm illerimizde devletimiz ve hükümetimizin cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaraları en kısa sürede saracağından ve şehirlerimizi yeniden ihya edeceğinden hiç şüphem yoktur.
2001 yılında kurulan son 20 yılda ülkemize çağ atlatan 20 yıldır tek başına iktidar olarak milletine hizmet eden Türk demokrasi tarihine altın harflerle damga vuran siyasi hareketin adıdır Ak Parti.
Sessiz milyonların sesi garibanların göz bebeği olan dünyaya meydan okuyan liderimiz recep Tayyip Erdoğan Ayasofya’nın zincirlerini kırmış demokrasi ve özgürlüklere önem vermiş darbecilere karşı dimdik ayakta durmuş dünya mazlumlarının umudu haline gelmiştir.
Ülkemizi bölmek isteyen dış güçler ve içerdeki iş birlikçilerine karşı tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan düsturu ile göğüs germiş ve mücadelesine devam etmektedir.
Kendi helikopterini, yerli İHA’sını üreten kendi fırkateynini denize indiren savunma sanayisini yüzde 20 den yüzde 70 lerin üzerine çıkaran başarının mimarıdır Ak Parti.
TOKİ eliyle 1 milyon 300 bin kişiyi ev sahibi yapan, hızlı trenlerle ve otoyollarla güvenli seyahat konforu sağlayan, kıtalar arası köprüler kuran, denizin altından Marmarayı geçiren, halkımıza uçak seyahatini lüks olmaktan çıkaran şehir hastanelerini hizmete sunan siyasi harekettir ak parti.
Darbecilere karşı dik duran, tankların önüne geçen 28 Şubat’ın izlerini silen Ak Parti 14 Mayıs’ta yeniden tarih yazacaktır inşallah.
Değerli misafirler 29 yıldır kamu görevlisi vasfıyla devletimize ve milletimize hizmet vermenin onurunu yaşadım. Memurluktan şefliğe son olarakta Burdur SGK İl Müdürü olarak memleketimize hizmet ettim.

Bugün itibariyle kamu hizmetine, Türkiye’nin umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ki Ak Partimiz de milletvekili aday adayı olarak bu davanın bir neferi olmaya, memleketimiz ve Isparta’mıza hizmet etmeye talibim.
Son 20 yıldır Ispartamıza hizmet eden Ak Parti İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm parti mensuplarımıza, mahalle temsilcisi, delege ve üyelerimize hizmetleri için şükranlarımı sunuyorum.
Değerli dava arkadaşlarım yeni Türkiye Yüzyılında hizmet nöbetini devralmaya talibim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ülkemize ve Ispartamıza hizmet etmek için Milletvekili Aday Adayı oldum.
Bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyorum. Hep beraber el ele gönül gönüle sen ben demeden birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gelişmiş bir Türkiye kalkınmış bir Isparta için yola çıkıyorum.
Son olarak hepinize katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Burdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulunduBurdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulunduBurdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulunduBurdur SGK Müdürü Bayram Balban, AK Parti Isparta Milletvekilliği A. Adaylığı başvurusunda bulundu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur SGK Müdürü aday adayı olmak için istifa etti
Bölgesel

Burdur SGK Müdürü aday adayı olmak için istifa etti

Burdur'da SGK İl Müdürü olarak görev yapan Bayram Balban, milletvekiki aday adayı olmak için görevinden ayrıldı.

Burdur SGK'dan EYT Başvurusu duyurusu
Bölgesel

Burdur SGK'dan EYT Başvurusu duyurusu

Burdur Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Balban, EYT başvuruları ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

SGK Burdur İl Müdürü Bayram Balban'dan Bucak TSO'ya Ziyaret
Bölgesel

SGK Burdur İl Müdürü Bayram Balban'dan Bucak TSO'ya Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Burdur İl Müdürü Bayram Balban Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlunu ziyaret etti.

SGK Müdürü’nden Açık Çağrı: “Birlikte Mücadele Edelim”
Yerel Yönetim

SGK Müdürü’nden Açık Çağrı: “Birlikte Mücadele Edelim”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Burdur İl Müdürü Bayram Balban yaptığı yazılı bir basın açıklamasında; Kayıt dışı istihdamla mücadelede konusunda paydaşlarına seslenerek birlikte mücadele edelim çağrısında bulundu.

Isparta'da ev yangın Ev kullanılmaz hale geldi
3. Sayfa

Isparta'da ev yangın Ev kullanılmaz hale geldi

Isparta ili Şarkikaraağaç ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 20 Nisan hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 20 Nisan hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 20 Nisan Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 20 Nisan Cumartesi hava durumu rapor