Burdur

Burdur TSO'ya 3 ziyaret! Bakın neler konuşuldu

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü, PTT Başmüdürü ve Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü'nü ağırladı.

Burdur TSO'ya 3 ziyaret! Bakın neler konuşuldu

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi misafirlerini ağırladı.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ, PTT Başmüdürü Mustafa ÖLMEZ ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim ÇELİKKAYA Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde iletişim, eğitim- öğretim ve mesleki eğitim hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZDEMİRCİ'DEN İADEYİ ZİYARET

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Yerel gündemin yanı sıra Burdur'daki eğitim ve öğretim hakkındaki gelişmeler hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: "Oda olarak imkanlarımız dahilinde eğitim- öğretim hayatını desteklemeye devam ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Özdemirci ile eğitimdeki gelişmeler ve eğitim- öğretim durumu hakkında ana başlıklar altında bire bir değerlendirme yaptık. İadeyi ziyaret için kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

PTT MÜDÜRÜ ÖLMEZ'DEN NEZAKET ZİYARETİ

Burdur PTT Başmüdürü Mustafa ÖLMEZ de BUTSO'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede diyalog ve iletişimin önemine vurgu yapıldı. Başkan Yusuf KEYİK: "İlimiz PTT Başmüdürü Sayın Mustafa ÖLMEZ'in ziyaretinden memnuniyet duyduk. Günümüz teknolojisinde iletişim ve diyalog önemli bir yere sahip. Müdürümüzle PTT'nin çalışmaları ve iletişim hakkında görüştük. Ziyareti sebebiyle kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

BURDUR MTAL'DEN 100. YIL HATIRASI PORTRESİ

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim ÇELİKKAYA ve beraberindekilerin BUTSO ziyaretinde 100. Yıl Hatırası sürprizi gerçekleştirildi. Müdür ÇELİKKAYA ve beraberindekiler Başkan Yusuf KEYİK'e 'Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 100. Yıl Hatırası" olarak Atatürk Portresi hediye ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: "Cumhuriyetimizin 100. Yılında aldığımız bu hediye bizim için çok anlamlı oldu" diyerek, Müdür ÇELİKKAYA ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan KEYİK: "İlimiz sanayisinin temel taşlarından mesleki eğitim ve bunun gerçekleştirildiği okullarımızdan birisi olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz Odamız açısından öncelikli okullarımızdandır. Burada sanayimizin ihtiyaç duyduğu ara elemanların yetiştirilip, üretim ve istihdama katılmaları ekonomimiz adına değerlidir. Öğrencilerimize sanayinin çeşitli kolları hakkında bölüm eğitim ve öğretimi veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Ülkemizin geleceğini şekillendirecekleri için öğrencilerimize güvendiğimi bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Bugünkü nazik ziyaretleri ve hediyeleri için şahsım ve Yönetim Kurulum adına bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali DALDAL ve Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ile Yönetim Kurulu Üyesi Hakan YORAN hazır bulundular.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

TOBB'da Ekonomik Kalkınma Konuşuldu! Burdur HEYETİ Katıldı
Bölgesel

TOBB'da Ekonomik Kalkınma Konuşuldu! Burdur HEYETİ Katıldı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Ankara'da düzenlenen "TOBB Oda-Borsa Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine" katıldı.

Burdur TSO'dan 24 Kasım öğretmenler günü mesajı
Bölgesel

Burdur TSO'dan 24 Kasım öğretmenler günü mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Başkan Ercengiz'e , Parti Meclisi Üyeleri ve İl Örgütün'den ziyaret
Bölgesel

Başkan Ercengiz'e , Parti Meclisi Üyeleri ve İl Örgütün'den ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, b Parti Meclisi'nin en genç üyelerinden Canan Taşer ve Isparta Örgütü'nün değerli üyelerine nazik ziyaretleri için onlara teşekkür etti.

Rektör Dalgar, Başkan Ercengiz'i Ziyaret Ederek Başarılar Diledi!
Bölgesel

Rektör Dalgar, Başkan Ercengiz'i Ziyaret Ederek Başarılar Diledi!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, yeniden seçilen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

Başkan Metin Yener Kars'ta
Bölgesel

Başkan Metin Yener Kars'ta

Sayıştay Başkanı Metin Yener, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a geldi.

Minik öğrenciler hayvan barınağını ziyaret etti
Yaşam

Minik öğrenciler hayvan barınağını ziyaret etti

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlar için kurulan hayvan barınağını minik öğrenciler ziyaret etti.