Burdur’da geçtiğimiz gün yaşanan peş peşe trafik kazaları, kentte derin bir üzüntü yarattı. Meydana gelen kazalarda 4 vatandaşın hayatını kaybetmesi, hem şehirde hem de çevre illerde büyük yankı uyandırdı. Kazaların ardından MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, sert bir açıklama yaparak yetkililere seslendi.
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, yaptığı açıklamada Karayolları Burdur Şube Müdürlüğü’nü göreve davet ederek, “Bu yolda daha fazla can yitirilmeden, trafik işaretlemeleri güçlendirilmeli ve denetimler artırılmalıdır” ifadelerini kullanan Gün, yaşanan acı olayların tekrarlanmaması için derhal önlem alınması gerektiğini söyledi.
Başkan Mustafa Gün yaptığı açıklamada, " Karayolları Burdur Şube Müdürlüğü’nü derhal göreve davet ediyorum!!!
Bu yolda daha fazla can yitirilmeden, trafik işaretlemeleri güçlendirilmeli ve denetimler artırılmalıdır.
Dünden beri yaşanan elim kazada 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. İçimiz burkuluyor, tarif edilemez bir üzüntü içerisindeyiz.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Bu çağrı hepimizin güvenliği için, daha fazla acı yaşanmaması için bir önlem almaktır. Sorumluları derhal görevlerini yapmaya davet ediyorum.
Başımız sağolsun! " ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)