Burdur emniyet ekipleri, öğrencilere yönelik trafik güvenliği farkındalık faaliyetlerini sürdürüyor. Ağlasun ve Çeltikçi ilçelerinde toplam 320 öğrenciye trafik eğitimi verildi.
Bu kapsamda; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Trafik Tedbirleri kapsamında, 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi ve Çocuk Trafik Eğitim Parklarında uygulamalı eğitim verilmiştir.
Uygulamalı faaliyetlerin eğitim-öğretim dönemi boyunca etkin olarak yürütülmesi talimatına istinaden; 25.12.2023 tarihinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Ağlasun İlçe Emniyet Amirliği olarak Ağlasun Mehmet Akif Ersoy ve 50. Yıl İlkokulunda ve 26.12.2023 tarihinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çeltikçi İlçe Emniyet Amirliği olarak Çeltikçi 75. Yıl Ortaokulu ve Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesinde öğrenim gören toplam 320 öğrenciye Taşınabilir Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapılmıştır.







Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)