Ural Şirketin bünyesinde oluşturulan ve Burdur’un ilk Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi olan Tesis geniş bir katılımla hizmete girdi.
Burdur Merkez de ve Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nde (ve Yeni Galericiler Sitesi’nde) yapımı gerçekleştirilen Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi’nin açılış konuşmasını Ural Şirketi ve Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ural, açılış duasını İl Müftüsü Enver Türkmen yaptı. Kurdele ise Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Kocabıyık ve protokolün diğer üyeleri kesti.
Tesisin açılış programına katılan vatandaşlar ve konuşmacılar, KOSGEB desteği ile yapımı gerçekleştirilen örnek Tesisin Burdur’a ve Ural ailesine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular ve Şirketin genç Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ural’ı kutladılar.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (3)
İbrahim Onur
2 yıl önce / 20.12.2022Gerçekten yazık şirkete bak kurutma tesisi,gider Yörük nenelerimiz evinin damına gurudur yapman böyle şeyler yazık yazık
Beğendim 1 | Beğenmedim 1 | Cevapla
Bahadır Ersoy
2 yıl önce / 20.12.2022Yazık AKP bünyesinde yeni bir şirket Burdurumuzu ele geçiriyor.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Mahmut köse
2 yıl önce / 20.12.2022Sizi destekliyorum kesinlikle böyle şeyler yapılması utanç verici ü
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla