Burdur’un milli gururu Sevgi Erdem, Antalya Kaş’ta düzenlenen 21 km yarı maraton koşusunda 1. olarak, Burdur’u biz daha gururlandırdı.
Daha önce İstanbul Beykoz’da düzenlenen 18 km dağ koşusunda ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen St. Paul Ultra Trail yarışmasında iki kategoride dereceye giren Sevgi Erdem, Dün Antalya Kaş’ta da Burdur’u temsil ederek dereceye girdi. Uluslararası düzenlenen 21 km yarı maraton parkurunda Rusya, ABD, ve Kırgızistanlı rakipleriyle yarışan Erdem, 1. Olarak İlimiz Burdur’u bir kez daha gururlandırdı.
Milli atlet olup Burdur'u ve Türkiye'yi temsil etmek için büyük gayret ve çaba gösteren Erdem, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor.
NNC Medya ailesi olarak Sevgi Erdem’in başarılarının devamını diliyoruz.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)