Burdur

Burdur'un sorunlarını ele aldı! Hepsi çözülecek

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur'un en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu çözmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Burdur'un sorunlarını ele aldı! Hepsi çözülecek

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 11 Ocak’ta düzenlenen kahvaltı programı sonrasında yaptığı konuşmada Burdur’un sorunlarını ele aldı. Sürekli ölümlü kazaların yaşandığı Burdur Fethiye Karayolu ve sudan sonra en büyük problemimiz olan trafik sorununu da ele alan başkan Özboyacı, şehrin tamamına hizmet edebilecek ‘hafif raylı sistem’ ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu.

“BURDUR-FETHİYE YOLUNU TAMAMEN ÇİFT YÖNLÜ OLARAK AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Çalışan Gazeteciler Günü için düzenlenen kahvaltı programı sonrasında konuşan Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, “Burdur-Fethiye yoluna ağırlık verdik. Vekillerimiz, sürekli olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, Karayolları Genel Müdürümüz ile görüşmeler sağlayarak hızlı bir şekilde bu yolun bitirilmesi için çaba sarf ettiler.” dedi.
Sadece Karaçal Köprüsü yapısının kaldığını belirten Özboyacı, bu yıl sonunda hizmete açılmasının planlandığını dile getirirken, Kağılcık’tan Çavdır istikametine kadar kalan duble yolu da tamamlayıp Burdur-Fethiye yolunu tamamen çift yönlü olarak açmayı planladıklarını da ifade etti.

“BURDUR’UN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİSİ TRAFİK! ”

Burdur’un en önemli sorunlarından bir tanesinin de ‘Ulaşım’ olduğunu ifade eden başkan Özboyacı. “Trafiğimiz çok kötü durumda. Sudan sonra en büyük problemimiz trafik. Biz bunu çözmek istiyoruz. Sanayiden ‘hafif raylı sistem’ ile Vatandaşımız devlet hastanesine ulaşabilecek. Devlet hastanesinden çıkan bir vatandaşımız Şirinevler Mahallesi’ndeki evine gidebilecek. Salı pazarından, deprem evleri bölgesine rahatlıkla gidebilecek. Vatandaşımıza bu hizmeti sunmak istiyoruz. Çünkü herkesin aracı yok, otobüs saatleri uymuyor. En önemli projelerimizden bir tanesi bu.” sözlerine yer verdi.

Diğer projeleri ise belediye başkanı ile birlikte sunacaklarını ifade eden Özboyacı, çeşmeden içilebilir sudan, Burdur trafiğini rahatlatacak çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

“ŞEHRİ BÖLEN DEĞİL, ŞEHRİ BİRLEŞTİREN YAPIYA SAHİP OLACAĞIZ”

Burdur gündemindeki yerini koruyan demiryolu ve seferleri hakkında konuşan Başkan Özboyacı. “Burdur’daki demiryolu şehri bölen değil, şehri birleştiren bir yapıya sahip olmasını istiyoruz. Şu anda Güller Ekspresi Burdur’dan yolcu almaya başlayacak. Biz bunu inşallah AK Parti olarak belediyeyi de aldıktan sonra şehrin tamamına hizmet edebilecek ‘hafif raylı sistem’ olarak şehrimize hizmete sunmaya çalışacağız, gayret edeceğiz.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.