Burdur

Burdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret Etti

Burdur, Antalya'dan gelen 45 turist rehberini ağırlayarak tanıtım atağına devam ediyor. İki gün süren gezi programında rehberler, Burdur'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Burdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret Etti

Burdur, Antalya Rehberler Odasına kayıtlı 45 turist rehberini ağırladı. İlimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini görmek amacıyla düzenlenen gezi programında rehberler, ören yerleri, konaklar, doğal güzellikler, müzeler ve kültürel zenginlikleri keşfetti. 

TANITIM ATAĞI DEVAM EDİYOR BURDUR, ANTALYA'DAN GELEN 45 TURİST REHBERİNİ AĞIRLADI

Antalya Rehberler Odasına kayıtlı 45 turist rehberi, Burdur Valiliği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen gezi programı kapsamında, İlimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini görmek amacıyla Burdur'u ziyaret ettiler.

Antalya'dan gelen rehberler iki gün süren gezi programında, İlimizin tarihi ve turistik olarak öne çıkan alanlarını yakından görme fırsatı buldular.

Her fırsatta ören yerleri, konakları, doğal güzellikleri, müzeleri, kültürü ile İlimizin adeta bir açık hava müzesini andırdığını belirten Vali Öksüz, önemli bir turizm potansiyeline sahip olan Burdur'un tanıtımına yönelik çalışmalara büyük önem vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda İlimize davet edilen Turist Rehberleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde yeni rotalar belirlemek üzere Burdur'a çalışma gezisi gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen tanıtım gezisi kapsamında İlimize gelen Rehber Grubu ilk gün Karacaören Baraj Gölü'nde inceleme ziyaretinde bulundular. Bucak İlçesi Çamlık Köyü'nde bulunan Kremna Antik Kenti'ne teknik gezi gerçekleştiren grup daha sonra Sagalassos Antik Kentini ve sonrasında ülkemizde turizme ilk açılan mağara olan İnsuyu Mağarasını gezdi.

İlk günün son ziyaretinde MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel bünyesinde işletilen Taş Oda Gastronomi Mutfağını görme fırsatı bulan Rehberler, yöresel tatların yanı sıra, Burdur Yöresine ait Türküleri de dinleme fırsatı buldular.

Tanıtım gezisinin ikinci gününde, İlimiz merkezinde yer alan Baki Bey Konağı ile Çelikbaş Konağına yapılan gezi sonrası, Burdur Arkeoloji Müzesi ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette Ülkemizin en önemli müzeleri arasında yer alan Müzede yer alan eserler hakkında rehber grubuna kapsamlı bilgi verildi.

Son olarak Gölhisar'da bulunan Kibyra Antik Kenti'nde yapılan ziyaretler ile tanıtım gezi son buldu.

İki gün süren ziyaret boyunca gezdikleri alanlarla ilgili notlar alan rehberler, Burdur'un önemli bir Turizm potansiyeline sahip olduğunu yakından görme fırsatı bulduklarını belirterek, düzenlenen çalışma gezisinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Burdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret EttiBurdur'un Tanıtım Atağı Devam Ediyor: Antalya'dan 45 Turist Rehberi Burdur'u Ziyaret Etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Tanıtımı İçin Kurullar Bir Araya Geldi!
Bölgesel

Burdur Tanıtımı İçin Kurullar Bir Araya Geldi!

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Burdur İli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara'da Tanıtılan Mango Car: Güvenli ve Konforlu Yolculuk
Bölgesel

Ankara'da Tanıtılan Mango Car: Güvenli ve Konforlu Yolculuk

Ankara’da gerçekleşen 4. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde tanıtılan yüzde yüz yerli elektrikli mini otomobil “MANGO CAR” araç içerisinde bulunan “Trafik Kontrol Merkezi” yazılımıyla sürücülere güvenli ve konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor.

Şile’nin eşsiz doğal güzelliklerini tanıtılmaya devam ediliyor
Bölgesel

Şile’nin eşsiz doğal güzelliklerini tanıtılmaya devam ediliyor

Şile Belediyesi, İstanbul'a en yakın turizm ilçesi Şile’de, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak, Şile’nin eşsiz doğal güzelliklerini tanıtmayı ve korumayı sürdürüyor.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek
Tanıtım

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye hazır! 25 Nisan Perşembe günü saat 20:30'da düzenlenecek ilkokul tanıtım lansmanımıza sizleri de bekliyoruz.

Çanakkale'de Turizm Tanıtım Stantları Açıldı!
Etkinlik

Çanakkale'de Turizm Tanıtım Stantları Açıldı!

Çanakkale’de 48’inci Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kordon Truva atı önünde turizmciler tarafından tanıtım stantları açıldı.

MSÜ Samsun'da yüz yüze tanıtıldı
Bölgesel

MSÜ Samsun'da yüz yüze tanıtıldı

Millî Eğitim Bakanlığı ve Millî Savunma Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Milli Savunma Üniversitesi'ni(MSÜ) tanıtmak amacıyla Smasun'da yüz yüze tanıtım faaliyeti düzenlendi.