VALİ ÖKSÜZ'DEN KAMU BANKALARINA ZİYARET
Burdur Valisi Türker Öksüz, banka ziyaretlerinde bulundu.
Kamu Bankalarına ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, sırasıyla Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Burdur Şubelerini ziyaret etti.
Burdur'u tüm alanlarda yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, haftanın ilk günü İlimizde üretim ve istihdam sağlayan firmalar ile vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik finansman sağlayarak İlimizde ki ticari ve ekonomik hayata katkılar sağlayan Bankacılık sektörüne ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretine Halkbankla başlayan Vali Öksüz, Burdur Şube Müdürü Muhammet Ali Günay'la bir süre görüştü.
Bu ziyaretin ardından Ziraat Bankası ve Vakıfbank Burdur Şubesini ziyaret eden Vali Öksüz, şube müdürleri Buğrahan Üşenmez ve Ömer Sağdıc ile bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)