Burdur Valisi Türker Öksüz, Çavdır İlçesine bağlı Yazır Köyü'nde hayırsever iş insanı Şükrü Ceylan tarafından yaptırılan Yazır Köyü Muhtarlığı Sosyal Tesislerinin açılış törenine katıldı.
Göreve başladığı günden itibaren yaptığı esnaf ve aile ziyaretlerinin yanı sıra, katıldığı programlarda sahada halkla iç içe olmaya özen gösteren Vali Öksüz, bugün de Yazır Köyü'nde katıldığı açılışta, Köy halkıyla bir araya geldi.
Açılışta yaptığı konuşmada; düzenlenecek bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak çok amaçlı tesisin Yazır Köyümüze, kullanacak halkımıza hayırlı olmasını dileyen Sn. Valimiz, yapımına vesile olan başta hayırsever Ceylan ailesi olmak üzere, Köy Muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Düzenlenen açılış programı, Yazır Köyü Muhtarı Ahmet Yavuz ve tesisin yapımını üstlenen Hayırsever Şükrü Ceylan'ın konuşmasıyla başladı.
Prototokol konuşmalarıyla devan eden açılışta, Çavdır Kaymakamı Mustafa Gövercin, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve Vali Türker Öksüz konuşma yaptılar.
Açılış töreni kurdele kesimi ve ikramın ardından, plaket takdimi ile sona erdi


















Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)