Burdur

BURDUR VE İLÇELERİNDE DUMAN-9 OPERASYONU

T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni (2020/24) Kayıt dışı ekonominin en önemli unsurları arasında yer alan sigara ve tütün kaçakçılığının, ekonomiye olan olumsuz etkisinin azaltılması ve ülkeye kaçak yollarla getirilen sigaranın kontrolsüz ve sağlıksız olarak iç piyasaya dağıtılmasını engellemek …

BURDUR VE İLÇELERİNDE DUMAN-9 OPERASYONU

T.C.

BURDUR VALİLİĞİ

Basın Bülteni (2020/24)

Kayıt dışı ekonominin en önemli unsurları arasında yer alan sigara ve tütün kaçakçılığının, ekonomiye olan olumsuz etkisinin azaltılması ve ülkeye kaçak yollarla getirilen sigaranın kontrolsüz ve sağlıksız olarak iç piyasaya dağıtılmasını engellemek amacıyla Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan DUMAN-9 operasyonu yapılmıştır.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur merkez ve ilçelerde 30 ekip ve 80 personelin katılımıyla gerçekleşen çalışmada 52 işyeri kontrol edilmiştir.

Yapılan kontroller neticesinde (6.750) gr kıyılmış tütün ele geçirilerek konu ile ilgili iş yeri sahiplerine 4733 sayılı (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun) suç kapsamında 1.278 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 04.02.2020

T.C. BURDUR VALİLİĞİ

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan  Semih Balaban,  Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı
Bölgesel

Başkan Semih Balaban, Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

 Balıkesir'de Spor Okulları hız kesmiyor
Spor

Balıkesir'de Spor Okulları hız kesmiyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, her yıl 81 ilde düzenlenen Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları ile Balıkesir’de de tüm spor tesislerinde devam ediyor.

İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı
Bölgesel

İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı

Denizli’de düzenlenen Bölge Finali müsabakalarında üçüncü olan Buharkentli atletizm sporcusu İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

ÇBK Mersin Yönetimi  Başkan Vahap Seçer ile buluştu
Bölgesel

ÇBK Mersin Yönetimi Başkan Vahap Seçer ile buluştu

ÇBK Mersin Yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir araya gelerek, Mersin’in ev sahipliği yaptığı FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’a ve spora, sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Uluslararası Turan Film Festivali İzmir'de
Bölgesel

Uluslararası Turan Film Festivali İzmir'de

Uluslararası Turan Film Festivali; Ege Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) ve Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türk dünyası sinemasını bir araya getiren festival, 2-3 Mayıs tarihlerinde İzmir'de sinema tutkunlarını buluşturacak.

 4. Deniz Turizmi Çalıştayı gerçekleşti
Yaşam

4. Deniz Turizmi Çalıştayı gerçekleşti

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nca düzenlenen 4. Deniz Turizmi Çalıştayı, Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası ev sahipliğinde ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın başkanlığında gerçekleştirildi.