12 Ocak Perşembe ve 13 Ocak Cuma günü başlayan yağış ile birlikte hafta sonu yağış yaşanacak mı vatandaşlar merak etmeye başladı. Meteoroloji tarafından paylaşılan verilere göre, Cumartesi günü çok bulutlu olduğu belirtilirken, Pazar günü yağışlı olarak kaydedildi.
Meteorolojinin verilerine göre Burdur merkez ve ilçelerinde Cumartesi günü yağış tahmini bulunmazken, Pazar günü yağışlı geçmesi bekleniyor.
Hava durumu tahminlerine göre; Pazartesi günü Burdur merkez ve ilçelerinde parçalı bulutlu olması beklenirken, Burdur'un doğu ilçelerinde Salı ve Çarşamba günü yağış beklentisi bulunuyor.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)