Burdur

Burdur Yeni Devlet Hastanesi'nde Son Durum İncelemesi Yapıldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, kısa süre içerisinde hizmete alınacak olan Yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında yüklenici firma yetkilisi ve sağlık yöneticilerinden bilgi alan Vali Öksüz, hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Burdur Yeni Devlet Hastanesi'nde Son Durum İncelemesi Yapıldı

BURDUR VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ, YENİ DEVLET HASTANESİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, kısa süre içerisinde hizmete alınacak Burdur Yeni Devlet Hastanesi binasında incelemede bulunarak, yüklenici firma yetkilisi ve sağlık yöneticilerinden gelinen son durumla ilgili bilgi aldı.

Göreve başladığı günden itibaren hızlı bir şekilde İlimizi ve kurumları tanımaya devam eden Sn. Valimiz, aynı zamanda ilde devam eden kamu yatırımlarının son durumunu da yerinde görerek, devam eden süreçleriyle ilgili bilgi almaya devam ediyor.

Bugün de, çok kısa süre içerisinde açılarak, Burdur ve bölgemiz halkına hizmet verecek, 475 yatak kapasiteli Yeni Burdur Devlet Hastanesi'ni yerinde inceleyen Sn. Valimiz, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Hayatımızdaki en vazgeçilmez unsurların başında sağlık geldiğini belirten Sn. Valimiz, bu alanda İlimizde çok önemli bir yatırımın tamamlanıyor olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Son teknoloji ekipmanlarla donatılacak, otel konforunda odaları, poliklinikleri, servisleri ile ferah, nezih bir ortamda sağlık hizmeti sunacak Burdur Yeni Devlet Hastanesinin hizmete alınma sürecini yakından takip ettiğini belirten Sn. Valimiz, bu önemli yatırımın Burdurumuz için, sağlık çalışanlarımız için hizmet alacak tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diledi.

Fiziki gerçekleşeme oranı % 99 ulaşarak geçici kabul işlemleri devam eden, yatırım bedeli yaklaşık 491 milyon 422 bin TL'ye ulaşan 475 yatak kapasiteli Burdur Yeni Devlet Hastanesi; 115 adet poliklinik odası, 196 adet 1 ve 2 yataklı odası, 14 ameliyathanesi, 93 yoğun bakım yatağı, 33 acil müşahede odası, 20 yataklı palyatif servis, 6 adet doğum salonu ile hizmet verecek.

3 blok, 11 katttan oluşan Burdur Gölü manzaralı Yeni Devlet Hastanesinde ayrıca Açık ve kapalı olmak üzere 855 araçlık otopark bulunuyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Devlet Hastanesi çevresi ne olacak? 21 iş yeri neden açılmıyor
Bölgesel

Burdur Devlet Hastanesi çevresi ne olacak? 21 iş yeri neden açılmıyor

Burdur'da AK Parti ve CHP arasında kamu yararı tartışması yaşanıyor. CHP'li meclis üyelerinin oylarıyla Burdur Devlet Hastanesi'nin etrafında 21 iş yeri yapımını içeren imar değişikliği reddedildi. AK Parti, bu kararın kamu yararına olmadığını savunuyor.

Burdur'un yeni hastanesi yeni cihazlarla donatıldı!
Bölgesel

Burdur'un yeni hastanesi yeni cihazlarla donatıldı!

Burdur Devlet Hastanesi'ne 2411 yeni tıbbi cihaz kazandırıldı. Bu cihazlarla hastaların daha kaliteli ve modern sağlık hizmeti alması sağlanacak.

Burdurlular dikkat! Yeni hastaneye ulaşım artık daha kolay
Bölgesel

Burdurlular dikkat! Yeni hastaneye ulaşım artık daha kolay

Burdur'da yeni Devlet Hastanesi'nin kullanıma başlanması ile birlikte vatandaşların daha kolay ulaşım sağlayabilmesi için Burdur Özel Halk Otobüsü güzergahı değiştirildi.

Burdur'da sağlık sistemi kökten değişecek mi?
Bölgesel

Burdur'da sağlık sistemi kökten değişecek mi?

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Sağlık Bakanlığına verdiği soru önergesinde, Burdur'da yeni açılan devlet hastanesinin ve eski devlet hastanesinin akıbetini sordu. Akbulut, yeni hastanenin araştırma hastanesine, eski hastanenin ise devlet hastanesi ya da tıp fakültesi yapılmasını önerdi.

Türker Öksüz, Yeni Devlet Hastanesi'nde
Bölgesel

Türker Öksüz, Yeni Devlet Hastanesi'nde

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'a yapılan yeni devlet hastanesini ziyaret etti. Burdur Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Türker Öksüz, yeni hizmet binasında incelemede bulundu.

Milletvekili İzzet Akbulut, yeni hastane önünde konuştu
Bölgesel

Milletvekili İzzet Akbulut, yeni hastane önünde konuştu

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 14 Aralık 2023 tarihinde yeni Burdur Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de yer aldı.