5 Şubat 2023 pazar günü saat 11.00’da Öğretmenevi’nde yapılacak olan Burdur Ziraat Odası Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu duyuran Ziraat Mühendisi Salih Çakır, Yeni Gün’e konuştu.
Çakır, genel kurulun hayırlı olmasını dilerken seçimi kazanmaları halinde Ziraat Odaları’nın bundan sonra gerçek bir çiftçi kuruluşu olarak çalışacağını söyledi.
Salih Çakır yaptığı açıklamada, “Ziraat Odaları bundan sonra gerçek bir çiftçi kuruluşu olarak çalışacak, sahip olduğu potansiyel ve yetkileri Burdur halkı ile çiftçisi için kullanacak. Çiftçilerimiz direk veya dolaylı yoldan maddi manevi kazanç sağlayacak. Bu sayede insanlarımız, Ziraat Odalarının sırtına küfe değil arkalarında gerçek bir destekçi olarak görecek.” ifadelerini kullandı.
Burdur’un Ağlasun İlçesinde S.S.177 Sayılı Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 2022 yılı olağan Genel Kurul seçimleri yapıldı.
Burdur'da bugün yapılan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel kurulunda mevcut başkan Kamil Özcan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yapılan kongrede başkan seçilen Muzaffer Doğan'ın yönetim kurulu belli oldu.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yapılan kongrede Muzaffer Doğan, yeni başkan seçildi.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde, kongre için geri sayım başladı.
Yaklaşan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi öncesinde Başkan Adayı Arif Mayda, tüm ortakları oy kullanmaya davet etti.