Bursa’da Gemlik-Kurşunlu yolunda bulunan TOGG fabrikası yolu kavlağında sürekli kaza meydana geliyor. Vatandaşlar yetkililerden tedbir alınması için yardım bekliyor.
16 ADH 265 plakalı otomobil, Gemlik’ten Kurşunlu istikametine giderken, yine TOGG fabrikası yönünden çıkan 34 FUG 368 plakalı otomobilin kavşağa girmesi ile kaza meydana geldi. Kazada, ciddi bir yaralanma meydana gelmezken, kazaların hemen her gün yaşanması, bölgede acil düzenlenme olması gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi.
Öte yandan 17 Temmuz tarihinde, bir annenin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazanın hemen ertesi gününde aynı bölgede iki araç daha kaza yapmıştı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)