Bursa’nın İnegöl ilçesinde iplik ürettiği belirtilen fabrikada yangın çıktı. Fabrikadan yükselen yoğun duman gökyüzünü kaparken ilçenin de bir çok yerinden görüldü.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl Mobilya Sanayi Bölgesinde iplik ürettiği öğrenilen bir fabrikada saat 16.30 sıralarında yangın başladı. Yangın yan yana bulunan 4 ayrı fabrikaya da sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle fabrika boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile AFAD ekibi sevkedildi. Yangını söndürme çalışmaları dört bir koldan devam ederden yoğun duman ilçenin bir çok yerinden de görülüyor.
İHA
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Şeker Fabrikası'nda düzenlenen kampanya açılış töreninin gizlice yapılmasına tepki gösterdi.
Burdur Şeker Fabrikası, 2023-2024 Pancar Kampanyası Dönemini resmi bir törenle açtı. Fabrika, kampanya dönemi boyunca 755 bin ton pancar işlemeyi ve yaklaşık 102 bin ton şeker üretmeyi hedefliyor.
Burdur Şeker Fabrikası, 145 gün sürecek 69. Pancar Alımı ve İşleme Kampanyası'nı başlattı. Kampanya kapsamında 755 bin ton pancardan 102 bin ton kristal şeker üretilmesi hedefleniyor.
Bucak'ta ilçedeki kereste fabrikalarında çalışmak üzere vasıflı veya vasıfsız elemanlar ve forklift operatörleri aranıyor. İşte detaylar...
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye 6 ay çalıştırılmak üzere ortaokul mezunu geçici statüde işçi alınıyor. İşçi alımıyla ilgili ilanlar, kurumun resmi internet sitesinde ve Cumhurbaşkanlığına bağlı kurumlarda yayınlandı.
Şeker Fabrikaları, toplamda 613 geçici işçi alımı yapacak. Başvurular İŞKUR'un internet sitesi üzerinden 11-15 Eylül tarihleri arasında alınacak.
Yorumlar (0)