Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Bursa'da polis ekiplerinin şüphelendikleri şahsa yapılan kaba üst aramasında üzerinde uyuşturucu çıktı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Bursa'da polis ekiplerinin şüphelendikleri şahsa yapılan kaba üst aramasında üzerinde uyuşturucu çıktı. Şahsın polis ekiplerine uyuşturucu maddeyi aldığı yerin adresini tarif etmesi üzerine eve operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası evde 624 gram metamfetamin, 181 gram esrar, 2 bin 210 tane captagon uyuşturucu hap ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi'nde şüphelendikleri bir şahsı durdurdu. A.C. isimli şüpheli şahsın yapılan kaba üst aramasında 2 gram metamfetamin çıktı. Burada gözaltına alınan şahıs yapılan sorgusunda uyuşturucu maddeyi aldığı yeri söylemesiyle birlikte Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Adli makamlardan alınan izinle birlikte yine Altıparmak Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 624 gram metamfetamin, 181 gram esrar, 2 bin 210 tane captagon uyuşturucu hap, kapsül şeklinde sarılı olan 12 adet Galara hap, 3 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 103.060 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan A.C., M.C. ve D.N.E. isimli şahısın emniyetteki işlemleri sürüyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bursa'da kaçak sigara operasyonu
3. Sayfa

Bursa'da kaçak sigara operasyonu

Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bir işletmenin yakınında bulunan okullardaki öğrencilere kaçak sigara sattığını tespit etti.

Bursa’da DEAŞ operasyonu
3. Sayfa

Bursa’da DEAŞ operasyonu

Bursa’da DEAŞ’ın bombacısı yakalandı...5 gözaltı

Bursa’da şafak operasyonu: 121 gözaltı
3. Sayfa

Bursa’da şafak operasyonu: 121 gözaltı

Bursa’da çeşitli suçlardan aranan şahıslara şafak operasyonu: 121 gözaltı

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu
3. Sayfa

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu tırın dorsesinde 800 bin adet dolu makaron ele geçirildi.

Amasya'da uyuşturucu operasyonu
3. Sayfa

Amasya'da uyuşturucu operasyonu

Amasya’da jandarma ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada 460 gram metamfetamin ve 196 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sinop'ta aranan şahısta uyuşturucu bulundu
3. Sayfa

Sinop'ta aranan şahısta uyuşturucu bulundu

Sinop'ta durumundan şüphelenilerek aranan şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı. Şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlere başlandı.