Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Kurum Müdürü Cihat Çanak, beraberindeki psikolog, sosyolog, öğretmen ve sosyal çalışmacılarla birlikte madde bağımlılığı alanında faaliyet gösteren Bay-Der Bursa Bağımsız Yaşam Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarette, Dernek Başkanı Ahmet Aslan ve Dernek çalışanlarıyla yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Bay-Der Derneği'nin madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında sürdürdüğü bireysel destek programları, rehabilitasyon çalışmaları ve manevi danışmanlık süreçleri hakkında detaylı bilgi verildi. Gerçekleştirilen görüşmede, denetimli serbestlik yükümlülerine yönelik ortak projeler geliştirme, eğitim ve destek faaliyetlerinde iş birliği yapma konusunda fikir alışverişinde bulunularak, ilerleyen dönemlerde birlikte yürütülebilecek çalışmalar değerlendirildi.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)