Bursa Valiliği: "712 araç ve bin 496 personelle yangına müdahale ediliyor"
Bursa Valiliği, Harmancık ve Orhaneli ilçelerindeki orman yangınına 712 araç ve bin 496 personelle müdahale edildiğini açıkladı.
Harmancık ve Orhaneli hattında etkili olan orman yangınlarına karşı mücadele, AFAD ve Orman Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Bursa Valiliği, bölgede 5 yangın uçağı, 30 helikopter, 64 ilk müdahale aracı, 422 söndürme aracı, 43 iş makinesi, 183 tahliye ve destek aracı olmak üzere toplam 712 araç ve bin 496 personelle yangına müdahale edildiğini açıkladı. Havanın kararmasıyla birlikte yangın söndürme uçakları ve helikopterleri çalışmalarına ara verirken, ekiplerin karadan müdahalesi sürüyor. Ekipler, yangının kontrol altına alınması için 24 saat esasına göre görev yapıyor.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)