Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında, teravih namazının ardından Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu.
Yerel yönetim hizmetlerini bizzat sahada yakından takip eden ve yediden yetmişe her kesimden vatandaşla da iç içe olmaya özen gösteren Başkan Büyükkılıç, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da iftar sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan Ayı’nın ikinci teravih namazında Erciyesevler Camii cemaati ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Büyükkılıç, Kayserililerin Ramazan Ayı’nı tebrik ederek, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içerisinde nice Ramazanlara sağlık ve mutlulukla erişme temennisinde bulundu. Teravih çıkışında Büyükşehir Belediyesi ekiplerince vatandaşlara tatlı ve su da ikram edildi.
Daha sonra Erciyesevler Camii çevresinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Büyükkılıç, girdiği bir fırında vatandaşlarla birlikte tahinli ve çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Başkan Büyükkılıç, esnaflara hayırlı, bereketli işler ve hayırlı Ramazanlar dilerken, esnaf ve vatandaşlar da Büyükkılıç’a ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)