MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Karayahşi Mahallesi’nde 300 metrelik kanalizasyon terfi hattı yenileme çalışması başlattı. Mahalle muhtarı Halil Akaydın çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Daha sağlıklı bir çevre için il genelinde yatırımlarına devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, atıksuların daha sağlıklı taşınabilmesi için Salihli ilçesine bağlı Karayahşi Mahallesi’nde 300 metrelik kanalizasyon terfi hattı yenileme çalışması başlattı. Mahalle muhtarı Halil Akaydın da çalışmaları yerinde takip etti.
Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak mahallelerimizin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız sürüyor. Karayahşi Mahallemizde de 300 metrelik kanalizasyon terfi hattı yenileme çalışması başlattık. Çalışmamız neticesinde bir mahallemizin daha kanalizasyon sorununu çözerek vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir altyapıya kavuşturmuş olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde Manisa merkez ve ilçelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.
Mahalle muhtarı Halil Akaydın, “Hizmette sınır yok. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)