Bucak’ta faaliyet gösteren Çamlık Eğitim, Kültür, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (ÇAMDER), birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla “ÇAMDER Aile Buluşması” düzenliyor. 27 Eylül 2026 Pazar günü Bucak Millet Ormanı’nda gerçekleştirilecek program saat 09.00’da başlayacak.
Burdur’un Bucak ilçesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdüren ÇAMDER, vatandaşları aynı sofrada buluşturacak yeni bir etkinliğe hazırlanıyor.
“Doğamız, kültürümüz, insanımız Bucak” ve “Gönüllerimiz bir, soframız bir” mesajlarıyla duyurulan ÇAMDER Aile Buluşması, 27 Eylül Pazar günü saat 09.00’da Bucak Millet Ormanı’nda gerçekleştirilecek.
Kahvaltı sofrasında bir araya gelecekler
Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin amaçlandığı etkinlikte katılımcılar kahvaltı sofrasında bir araya gelecek. ÇAMDER tarafından yapılan davette vatandaşların aileleriyle birlikte programa katılabileceği belirtildi.
Dernek tarafından yapılan duyuruda, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz ÇAMDER Aile Buluşması’nda aynı sofrada buluşuyoruz. Kahvaltımıza sizleri ve kıymetli ailenizi gönülden davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
ÇAMDER, etkinlik için ayrıca “Çamlık’tan Bucak’a, daha güçlü yarınlara” mesajını paylaşarak tüm vatandaşları Bucak Millet Ormanı’ndaki buluşmaya davet etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)