Çanakkale / Ayvacık-Assos

Çanakkale Ayvacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Salih Sak kimdir?

Ayvacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Hazro Kaymakamı Salih Sak , Çanakkale Ayvacık Kaymakamı olarak atandı.

Çanakkale Ayvacık  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Salih Sak kimdir?

Ayvacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Hazro  Kaymakamı Salih Sak , Çanakkale Ayvacık Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Ayvacık Kaymakamı Salih Sak Kimdir?

 

   1988 yılında Kırşehir’de doğan Kaymakam Sak, ilk ve ortaöğretim tahsilini Ankara'da tamamladı. Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2011 yılında (burslu - yüksek şeref/ikincilik derecesi ile) mezun oldu. 2013 yılında mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Üç buçuk yıllık kaymakam adaylığı eğitimi süresince, Yozgat ilinde ve çeşitli ilçelerinde kısa süreli görevlerde bulundu, Eskişehir'de Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladı, Nevşehir ili Avanos ve Çanakkale ili Gelibolu ilçelerinde kaymakam refikliği stajlarını bitirdi. Ankara'da farklı zamanlarda ve sürelerde düzenlenen eğitim programlarını bitirdi. İngiltere Portsmouth Üniversitesi'nde kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunan Kaymakam Sak, Malatya/Arapgir, Eskişehir/Mahmudiye, Kütahya/Dumlupınar ilçelerinde görev yaptı.

        20.08.2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 06.09.2021 tarihinde Hazro Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.  Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ordu Üniversitesi'nde  "eş" ataması tartışmaya neden oldu
Bölgesel

Ordu Üniversitesi'nde "eş" ataması tartışmaya neden oldu

Ordu Üniversitesi'nde (ODÜ) gerçekleşen "eş" ataması, tartışma konusu oldu. Üniversite Genel Sekreteri Serkan Yalkın'ın KYK Müdürü eşi, ODÜ'ye geçişi sağlanarak şube müdürü yapıldı.

Milletvekili Oğuz'dan Burdurlulara Müjde! Burdur'a 14 Yeni Doktor Atandı
Bölgesel

Milletvekili Oğuz'dan Burdurlulara Müjde! Burdur'a 14 Yeni Doktor Atandı

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, 116. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Burdur'a 5 Pratisyen Hekim ve 9 Uzman Hekim olmak üzere toplam 14 hekimin atandığını duyurdu.

 Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı göreve başladı
Sağlık

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı göreve başladı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı Dr. Esma Özdemir Anayurt göreve başladı.

20 Bin Öğretmen Atanacak!
Bölgesel

20 Bin Öğretmen Atanacak!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İçinde bulunduğumuz konjonktürde Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bahsettiğim parametreler ışığında Hazine ve Maliye Bakanlığımızla 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.

Düzce'de Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor
Bölgesel

Düzce'de Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor

Düzce'de bir yandan sağlık yatırımları devam ederken bir yandan da Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kuraları sonucu Düzce’ye 9 hekim daha atandı.

Denizli Buldan'da Çocuk Sağlığı Uzmanı Hastanede Hizmet Vermeye Başladı
Bölgesel

Denizli Buldan'da Çocuk Sağlığı Uzmanı Hastanede Hizmet Vermeye Başladı

Denizli’de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Asiye Bolca görevine başladı.